top of page
  • Susi

Elinas badrum och bastu

Uppdaterat: 9 jan. 2020Nytt och fräscht badrum på 3 timmar!


Hemma hos Elina bokade vi en halv dag för att få ordning på badrummet. Bastun hade inte kunnat användas på flera månader eftersom den agerade förvaringsställe för allt möjligt bråte som städats undan då resten av lägenheten renoverades. I badrummet fanns inte någon riktig förvaring och där trängdes skurmoppar, kattsand och målburkar med handdukar, burkar, tuber och tandborstar. Målet var att förvandla kaoset till ett ställe där det är trevligt att börja och avsluta sin dag, utan renovering eller inköp av nya möbler.


Efter att vi sorterat alla prylar, kastat en sopsäck med skräp, samlat en hel del saker att donera till loppis och flyttat lite grejer till förrådet där de hör hemma gick det äntligen att ha mysiga bastukvällar och morgonrutiner med gott humör här igen.


Organisering och städning tog 3 timmar med lite hjälp av kunden, inga nya förvaringsprylar skaffades då vi kunde använda det som fanns.


Badrummet före:

En hylla stod på golvet och gjorde det svårt att städa, tillsammans med diverse grejer som inte alls hörde hemma i badrummet. Vid spegel och handfat fylldes ytorna av småprylar vilket gav ett stökigt intryck och gjorde det allt för besvärligt att hålla ytorna rena.


In progress...

Alla som bor i hushållet får vara med och inspektera vad som slängs och sparas! 🙂


Efter:

Vi skruvade upp hyllan på väggen och fixade också en krok för hårtorken.

Fina förvaringsboxar och en tygpåse håller prylarna i ordning på egna platser. Elina ville att det som används dagligen skulle vara framme på hyllan. Wc-pappershållaren går att använda igen efter att vi hittade den borttappade delen under bastulaven...😉


Bastun före:

Välkommen på bastukväll...?Efter:

Alla saker i bastun hittade sitt hem antingen i förrådet, återvinning, loppis, eller en bättre plats i badrummet och golvet tvättades.


Elina är absolut inte ensam om att använda bastun som extra förvaringsrum. Men om du tänker efter vad du betalar för att ha det rummet i ditt hem (hyra, bostadslån, uppvärmning...) – är sakerna du sparar där värda det, eller skulle du hellre använda bastun till det den är menad för? Ditt personliga spa där du kan koppla av och njuta.

Bastun efter. Ready for mys!


Har du ett utrymme som behöver befrias? Något som skapar stress som du skulle vilja njuta av istället? Boka tid för ett kostnadsfritt kartläggningsbesök!


263 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page