top of page

FLYTTEN

En flytt är ett perfekt tillfälle att gå igenom sina saker och göra sig av med onödigt. Vi vet ändå alla hur tungt det kan vara att flytta. Jag kan hjälpa dig med hela processen från att välja vad du ska ta med, packa det, och föra bort resten.

 

Om du har packat med bara det du verkligen behöver och vill ha kommer det att vara så mycket enklare med uppackningen i det nya hemmet. Här kan jag också hjälpa dig med att planera och organisera rätt från början, så att sakerna finns där du behöver dem och förvaringslösningarna gör vardagen enkel.

Projektet börjar vid behov med ett kostnadsfritt hembesök där vi gör en plan och uppskattar tidsåtgång och kostnad.

 

I paketet ingår i tillägg till arbetstiden också tid för diskussion om önskemål, behov och hur du skulle vilja ha det i ditt nya hem och vi reflekterar över hur du kunde uppnå drömvardagen.

 

Pris: 70 €/h eller 420 €/hel dag (ca 6–7 h) inkl. moms.

Fråga offert för större projekt!

Unna

dig en

Lyx-flytt!

Tjänsten berättigar till hushållsavdrag -60%!

Läs mera om hushållsavdraget här.

Alla priser innehåller kilometerersättning inom 30 km från Jakobstad. Till exempel Larsmo, Pedersöre, Kronoby och Nykarleby hör till de områden dit jag kommer utan att fakturera extra för resan.

 

Längre resor fakturerar jag enligt 0,65 €/km eller enligt överenskommelse.

 

Mera information om betalningsvillkor, avbokningar m.m. i Kundavtalet.

 

Betalning sker via faktura inom 7 dagar efter utfört arbete avslutats, eller enligt överenskommelse. Du kan också betala direkt med kort eller MobilePay.

bottom of page