top of page

ORDNINGS-

KONSULTENS

ARBETE

Ordningskonsulten har tystnadsplikt och jobbar alltid konfidentiellt på kundens villkor, utgående från dina önskemål.

 

Jag har inga åsikter om dina saker, vad du borde spara eller slänga, eller hur ditt hem borde se ut. Jag är intresserad av hur jag kan hjälpa dig att uppnå din vision och hitta lösningar som fungerar för dig.

 

Där andra ser ett utrymme proppfullt av kaos och ångest, ser jag potential och möjligheter och det börjar klia i fingrarna på mig att sätta igång med att skapa förändring… Därför älskar jag mitt jobb! :)

 

Jag har själv suttit där i min röra och undrat hur det blev så. Jag vet hur vanligt detta är för en stor del av oss, och nu vet jag också mera om varför de här problemen uppstår och vad vi kan göra åt dem för att inte hamna där igen.

 

Jag vet att det för många är en stor tröskel att låta en främmande person komma in i hemmet och gå igenom personliga saker, men jag har sett många, många hem och att sakerna och problemen i stort sett ofta är desamma, det är ingenting att skämmas för.

 

En vanlig tanke är också att vi “borde” kunna rensa/kasta/organisera våra saker själva. Men på samma sätt som vi kan anlita någon som städar åt oss, klipper håret eller reparerar bilen, kan vi få hjälp av en personlig tränare för att komma i form fysiskt eller av en ordningskonsult för att få våra utrymmen i form.

 

Du får hushållsavdrag på många av mina tjänster – det betyder att du får tillbaka t.o.m. 40% av vad arbetet kostar!

Boka tid för ett kostnadsfritt

första hembesök med kartläggning!

bottom of page