top of page

ORDNINGS-
KONSULTATION

Känner du att du klarar av rensning och organisering på egen hand bara du får hjälp med att komma igång, en tydlig plan att följa för att få projektet gjort effektivt, svar på dina frågor eller lite coaching längs med vägen? Bara det att ha någon att bolla tankar med kan ha stor betydelse för att projektet verkligen går framåt och att du inte fastnar på vägen. För att inte tala om vikten av en "accountability partner", någon som håller dig ansvarig och hjälper dig nå ditt mål.

 

Då du bokar en konsultation eller coaching med mig får du alla mina bästa råd, nya idéer och synvinklar, tips på förvaring och en konkret plan på hur du ska gå tillväga för att underlätta projektet.

 

Tidsanvändning enligt överenskommelse, men en timmes träffar brukar fungera bäst. Som exempel kan vi träffas en gång före du börjar, en gång under projektet och en gång för uppföljning när arbetet är klart då vi kan prata om hur den nya ordningen också hålls över tid, och om du behöver göra några justeringar för att resultatet ska vara hållbart.

 

Ordningskonsultation på distans

Konsultationen kan såklart göras på plats om du bor nära mig, men fungerar precis lika bra på distans. Vi kan träffas via videosamtal så att du kan visa mig platsen du organiserar, men vi kan också prata över telefon om du skickar mig bilder på förhand.

 

Börja med att boka in en gratis kartläggning per telefon så kan vi diskutera om hur jag bäst kan hjälpa dig!

 

Pris: 90 €/h inkl. moms

För mig blev du min bladvändare! Detta sätt, att tänka, planera, agera fick mig att tänka om. Frirum gav mig redskap och en spark där bak och oj, vad skönt nu – att kliva in i förråd och skåp och allt är på sin plats.

Ia, ordningskonsultation 3 h

Samma timpris debiteras för konsultation och coaching med hembesök och på distans. Konsultationer berättigar inte till hushållsavdrag. Fråga offert för större helheter.

Alla priser innehåller kilometerersättning inom 30 km från Jakobstad. Till exempel Larsmo, Pedersöre, Kronoby och Nykarleby hör till de områden dit jag kommer utan att fakturera extra för resan.

 

Längre resor fakturerar jag enligt 0,65 €/km eller enligt överenskommelse.

 

Mera information om betalningsvillkor, avbokningar m.m. i Kundavtalet.

 

Betalning sker via faktura inom 7 dagar efter utfört arbete avslutats, eller enligt överenskommelse. Du kan också betala direkt med kort eller MobilePay.

bottom of page