top of page

KONSULTERING

Vill du göra grovjobbet själv men behöver hjälp med att komma igång så passar konsulteringspaketet för dig. Du får idéer, nya synvinklar och tips på förvaring och en konkret plan på hur du ska gå tillväga för att underlätta projektet.

 

Tidsanvändning enligt överenskommelse, men som exempel kan jag besöka dig en gång före du sätter igång, en gång under projektet och en gång för uppföljning och debrief efter att arbetet är klart.

Ordningscoachen på distans

Konsultering kan också göras via telefon och videosamtal eller bilder. Vi kan till exempel göra en gratis kartläggning per telefon och komma överens om hur jag kan hjälpa dig. Det finns många sätt att träffas på distans t.ex. via Google Hangouts, Zoom, FaceTime, WhatsApp eller bara per telefon. Ditt projekt kan jag se på videon eller foton som du kan skicka i t.ex. WhatsApp eller per e-post.

 

Pris: 70 €/h inkl. moms

För mig blev du min bladvändare! Detta sätt, att tänka, planera, agera fick mig att tänka om. Frirum gav mig redskap och en spark där bak och oj, vad skönt nu – att kliva in i förråd och skåp och allt är på sin plats.

Ia, konsulteringspaketet 3 h

Samma timpris debiteras för planering och konsultering som inte kräver hembesök, samt för inköp i affär eller online och transport till återvinningsstation, ekopunkt eller loppis ifall detta inte hör till ett paket som t.ex. heldagspaketet.​

Alla priser innehåller kilometerersättning inom 30 km från Jakobstad. Till exempel Larsmo, Pedersöre, Kronoby och Nykarleby hör till de områden dit jag kommer utan att fakturera extra för resan.

 

Längre resor fakturerar jag enligt 0,65 €/km eller enligt överenskommelse.

 

Mera information om betalningsvillkor, avbokningar m.m. i Kundavtalet.

 

Betalning sker via faktura inom 7 dagar efter utfört arbete avslutats, eller enligt överenskommelse. Du kan också betala direkt med kort eller MobilePay.

bottom of page